Megújult Nagyatád honlapja

Végre elkészült!

Legalább 3-4 év óta ígérik, hogy megújul, évek óta egy betű frissítés nem került fel, s habár már az ősszel elkezdték 2007. márciusára online is olvasható és böngészhető Nagyatád városának új honlapja. Üdvözlet mindenkinek a XXI. században. Kellemes színösszeállítás, mondhatni szép felület a PHP-Nuke ingyenes portálmotor ellenére (a webmester figyelmét felhívnám a folyamatos biztonsági frissítésekre! - ha lenne elérhetősége a site-on).

Információk tömkellege. Tényleg minden, amit tudni lehet a városról, viszonylag jól rendszerezett formában. Persze találni benne hibákat - nekem pl. a háttér tűnik gyengének (próbáld ki pl. 1280x800 felbontásnál, Vista oldalsávval), de csak dícséret illeti az alkotókat. A jó kis klasszikus "DeepBlue" Nuke témát szép átcsiszolták a szerkesztők. Biztos lehetne profibb a kivitelezés, de a 90'-es évek végi változathoz képes - ami már akkor is elavult volt - ez hatalmas előre lépés. Helyi lakosoknak is jó olvasmány a honlap egy jó órára, szép fényképekkel, és talán sűrűbben frisitést kapó hírekkel.

Egyet sajnálok csak, hogy a nagyatad.lap.hu oldalt sehol meg nem említi a site, pedig évekig, amíg a hivatalos honlapon nem voltak használható elérhetőségek, addíg számos Nagyatád iránt érdeklődő a .lap.hu aloldal szerkesztőjét (jómagamat) találta meg különféle információk megadásáért (pl. Ironman, Határtalan Játékok, szállásinfo, Tourinform elérhetősége, stb...).

Szóval az értékelés 8/10, de igen elfogult vagyok...

Ajánlom mindenkinek!