Műsorajánló: Beugró

Nem szoktam televízióműsorokat ajánlani blogom kevéske olvasójának. Ám ezt a műsort feltétlenül látnotok kell, ha még nem láttátok az első két (illetve 3) adást. A Vidám Színpadon felvett Beugró esetében ugyanis fél órán gurultunk a nevetéstől és még napokkal később is emlegettük a legjobb poénokat és gegeket a műsorból.

A lényeg: Négy színész a műsorvezető (Novák Péter) által néhány szóban elmondott helyzetbe képzeli magát, majd egy-két apró instruáció után lényegében rögtönzést ad elő. Ami abban a helyzetben neki az eszébe jut azt mondja, azt teszi. A négy színész persze nagyon jól gerjeszti egymást, "adják egymás alá a lovat". A szereplők az egyes játékok jellegét tehát ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket. Négy szereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. Fél óra tömény röhögés! Tényleg.

A szereplők már maguk garanciák a sikerre. Ugye nem kell bemutatnom Rudolf Pétert (pl. az Üvegtigrisből), Szabó Győzőt (pl. a Magyar Vándorból), Kállóy Molnár Pétert (például azért mert maga is nagy Stinges, mellesleg ő is üvegtigrises) és Pokorny Lia színésznő is nagyon jó dolgokat rögtönöz a színpadon.

A szereplőket elnézve talán az sem véletlen, hogy olyan neveket fedezhetünk fel a stáblistán, mint pl. Kapitány Iván és Búss Gábor Olivér akik az Üvegtigris filmek készítésében is részt vettek.

Tehát feltétlenül nézzétek a Beugrót ma - és minden péntek - este 11-kor a TV2-n!

A két héttel ezelőtti adás első tíz perce itt van, de aki lemaradt az előző részekről itt, a TV2 honlapján pótolhatja azt!