Most jó lenni Rendőrnek

A The Police zenekar tegnap adta utolsó (most már tényleg) koncertjét a Madison Square Garden-ben. A tegnapi show tele volt meglepetésekkel, poénos fordulatokkal. Az, hogy a ráadásban Jimi Hendrix Purple Haze-ét is játszotta a trió, már nem volt meglepetés, hiszen az utolsó előtti koncerten már lelőtték ezt a poént, ám, hogy Cream Sunshine Of Your Love-jával kezdik a koncertet az egészen fergeteges volt (olvasva, látva a netes beszámolókat). A meglepő belépőt azzal folytatták, hogy a következő dal előtt bemasírozott a New York City Police Band vagy 20 dobossal és más zenésszel és elkezdték a Message In A Bottle-t játszani. Na, ezt az első két dalt örökíti meg hátulról a közönség közepére települt színpadon az alábbi videó.

 

Az Every Little Thing She Does Is Magic alatt Sting három lánya táncolt a színpadon, majd csatlakozott hozzájuk Andy két fia is később. A ráadások előtt egy tévéstáb kísérte Stingét el a színpad mögé, ahol az énekes, basszusgitáros hónapos szakállát három nő borotválta le, egyikük még manikűrözött, másikuk Sting cipőjét pucolta - a helyi közönség nem kis örömére.

Az utolsó nóta, a kemény punkdal, Next To You után a "Looney Tunes" (Bolondos dallamok) mesékből ismert The Fat Lady búcsúztatta a triót - Sting legynagyobb megdöbbenésére - és a mese jól ismert dallamára búcsúztak a közönségtől - talán kisé már röhejesen. Két videó itt: